Десита е гадже със сръбска звезда?! Певицата разкри какво не би направила за пари БЛИЦ TV

Младата фолк звезда Десита разкри неподозирани неща от личния си живот по време на гостуването си в подкаста “Не съм такъв човек”. Чаровната изпълнителка бе максимално откровена и разголи душата си.

Но все пак тя остана стъписана на един от въпросите на водещия, че е запознат с голяма тайна в нейния живот, която все още никой не знае. Оказа се, че тийнсензацията май си има ново известно гадже – супер звезда в съседна Сърбия. 
Деси говори с усмивка и за бившето си гадже Денис Теофиков и разкри една тайна за двамата, която не е издавала досега. Не крие, че най-много съжалява, че не са направили дует заедно преди той да си отиде от този свят. 
Разговорът съвсем естествено клони и към нейния шеф Галин, колежките и конкуренцията в попфолка, както и за нейната сестра Вики, която е част от риалити формата “Един за друг”. Виктория и Георги пък ще се женят само след месец. 
Гостуването на Десита в подкаста “Не съм такъв човек” може да гледате във видеото отдолу: 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямото признание за Майкъл Дъглас

До откриването на филмовия фестивал в Кан не остава много време и вълнението около това бляскаво събитие става все по-голямо. То стартира на 16 май, а един от актьорите, които несъмнено с нетърпение чакат да се завърнат, е Майкъл Дъглас. Всъщност той за първи път посещава фестивала на 32-рото му […]

Subscribe US Now