Затруднения пред родителите на Кейт Мидълтън

Керъл и Джеймс Мидълтън определено могат да се гордеят с трите си деца. Както и с добрите си отношения с крал Чарлз, който ги покани на тържествената си коронация на 6 май. Родителите на Кейт Мидълтън обаче минаха и през не много приятен момент.
Компанията им за парти аксесоари Party Pieces беше продадена на предприемача Джеймс Синклер, който притежава една от най-старите компании за сладолед във Великобритания The Rossi Ice Cream, съобщават от Sky News.
Не е ясно кога точно се е състояла сделката, но като част от причините за нея е неблагоприятното влияние на пандемията върху продажбите на Party Pieces, което я докарало почти до фалит. Информацията сочи, че компанията на семейство Мидълтън е продадена без част от задълженията си.
Party Pieces е основана през 1987 г. от Керъл и Джеймс Мидълтън, а идеята за нея е провокирана от малката Кейт. Керъл опитва да организира петия й рожден ден, когато забелязва, че не може да намери оригинални и различни аксесоари за партито.
След продажбата на компанията 68-годишната Керъл и 73-годишният Джеймс Мидълтън ще могат да се съсредоточат основно върху внуците си: трите деца на Кейт принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, и трите деца на Пипа Артър, Грейс и Роуз.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майли Сайръс проговори - за кариерата, за промените и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Макар и само 30-годишна, Майли Сайръс има забележителна кариера зад гърба си и то още от дете. Певицата е звезда на Disney, детски и поп идол и какво ли още не. Това идва със своя набор от уникални радости и предизвикателства, но сега изглежда, че тя е готова да навлезе в различна, […]

Subscribe US Now