На прага на изтощението ли е кралица Рания

“Хора, може ли малко да намалим темпото?” Едва ли някой би предположил, но това са думи на йорданската кралица Рания. В публикация на официалния й профил в Instagram преди ден, тя написа, че има нужда за малко да си поеме дъх.
Разбира се, това не е някакво оплакване. Точно обратното – Рания и съпругът й крал Абдула имат поредица поводи за радост в последните дни. Отпразнуваха дипломирането на дъщеря си Салма от университета в Южна Калифорния. Малко преди това пък бяха в Лондон за коронацията на крал Чарлз.
Обратно в Йордания Рания беше сред основните действащи лица и организатор на моминското парти на Раджуа ал Саид – бъдещата съпруга на най-големия й син принц Хюсеин. Напрегната програма дотук, нали?
Само че нещата продължават със същата скорост. На 25 май през деня Рания и съпругът й присъстваха на дипломирането на най-малкия си син принц Хашем. Той завърши гимназия в престижната Кралска академия в Мадаба, Йордания.
На събитието присъства цялото кралско семейство – родителите Рания и Абдула, както и двете сестри на Хашем Иман и Салма, и по-големият му брат – престолонаследникът принц Хюсеин.
Вечерта мина под съвсем друг знак – на 25 май Йордания празнува своята независимост и кралското семейство беше заето с официалното честване на празника. Кралицата отново няма да успее да си поеме дъх, защото следващата седмица на 1 юни ще бъде сватбата на Хюсеин и Раджуа ал Саид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заедно ли са отново Камила Кабейо и Шон Мендес

Ако досега сме имали съмнение дали има нещо вярно в приказката, че старата любов ръжда не хваща, ето едно холивудско доказателство, че по-скоро има. За Камила Кабейо и Шон Мендес, които се разделиха през 2021 г., се заговори, че са отново заедно, след като бяха забелязани на фестивала Coachella миналия […]