Славена Вътова се фука с лимузина за 300 бона, подарък от олигарх

Славена Вътова бе изловена от папараци как се разхожда в спортен екип на столичня булевард “Мадрид”, където и в близост тя живее. Миската, която не е спирала да впечатлява с фигура и дълги крака, изглежда във видимо добро настроение и току виж скоро ни изненадала и с още някоя лична новина.

Докато си правеше традиционната разходка, Славена стискаше малка чантичка “Прада” и телефона си.
Славена Вътова прикова вниманието с тази СНИМКА 18+
В приятния октомврийски следобед красавицата беше пременена небрежно – с къс спортен клин, дълго яке и черни боти с дебела зелена подметка. Косата й беше прибрана в нисък кок, а на лицето проблясваха слънчеви очила.

Бившата Мис България е майка на две деца, но намира време за ежедневните си тренировки, с които се поддържа слаба. Тя е споделяла, че по време на бременностите си яко се ошишкала, затова сега много внимавала пак да не се окръгли като бъчва. Очевидно, усилията й дават резултат.
На папараците ни им направи впечатление, че Славена е сменила стария си мерцедес си по-нов и лъскав модел. Новата й лимузина струва 300 бона и е доказателство, че хубавицата не страда от липса на финансови средства, пише столичен ежедневник.
Диляна Попова и Славена Вътова оцеляха като по чудо след сблъсък със…
В последната година се носи упорит слух, че Вътова е в обтегнати отношения с мъжа си Юлиян Цолов, ĸoйтo е известен аферист и срещу когото има обвинения за измaми. Тя обаче отрича слуховете за раздяла. Любопитно е кой обаче е купил новата кола на красавицата. Според мълвата, автомобила й е взет от пореден любовник – намазан столичен олигарх, който поддържал връзка с Вътова от няколко месеца./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шок: Мария осъмна с премазани пръсти, а, Мирослав... СНИМКИ

Тези дни в мрежата се появи снимка на фолкпевицата Мария, която не за първи път нагорещява страстите във виртуалното пространство, но този път не толкова заради сексапилната си визия, колкото за превързаната й ръка. Вниманието на хората, разбира се, бе фокусирано върху несъответствието във визията на Мария – докато изглежда толкова слаба, […]

Subscribe US Now