Гръм в рая: Башар Рахал и Райна скъсаха, тя му сложи рога със…

Романсът между Башар Рахал и Райна Караянева май е приключил, ако съдим по актуалните светски слухове, които, както често се случва, предначертават развоите в много отношения.

Актьорът и тунингованата красавица, която неведнъж легна под скалпела, за да постигне точно тази външност, с която е към днешна дата, имаха 5-годишна официална връзка, предшествена от две допълнителни години тайна любов.
Гаджето на Башар Рахал с цели 12 операции СНИМКИ

Чаровният актьор отново е ерген, а красивата му бивша спътница обикаля света в компанията на сина си. Двамата са се разделили официално преди няколко месеца, но до момента не са обяви това публично, пише “Уикенд”.
Башар Рахал и гаджето му закъсаха на пътя и трябваше да… СНИМКИ
Не е трудно обаче да се види, че Башар и Райна вече не се следват в социалните мрежи, освен това, както повелява обикновено традицията в такива моменти, са изтрили всички общи снимки, с изключение на рекламните, за да не дължат ненужни неустойки по вече подписани договори.

Причината за раздялата им се оказа изневяра, но не от негова, а от нейна страна. 33-годишната Райна слагала рога на Башар отдавна, но явно 48-годишният актьор предпочитал да си затваря очите, за да не я загуби, докато накрая не му писнало, гласи още изданието.
Изненада! Гаджето на Башар Рахал си… уголеми носа! СНИМКА
Припомняме, че Башар Рахал се запозна с бившата манекенка, докато работеше с нея в “Лотария България” по bTV през 2016 година. И именно покрай връзката си с него тя успя да стане популярна с участия в предавания и филми./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Raina Karayaneva (@rayna.kara)

Източник: blitz.bg
Next Post

DJ Дамян призна за алкохола, наркотиците и предателствата ВИДЕО

DJ Дамян не е от хората, които често повдигат завесата за личния си живот, въпреки това, когато реши да го направи, винаги се оказва любопитно, както се случи и сега. “Много съм взискателен. Знам, че правя достатъчно добър продукт. Като дете мечтаех да съм на сцена по някакъв начин. Мисля, че […]

Subscribe US Now