Какво каза сестрата на Сандра Бълок за смъртта на половинката ѝ

Въобще и не сме подозирали, но последните три години са били истинско изпитание за Сандра Бълок, защото стана ясно, че точно от толкова време дългогодишният ѝ партньор Брайън Рандъл се е борил с тежко заболяване.
Това стана ясно, вчера, 8 август, когато от семейството на 57-годишният Рандъл излязоха с новината, че той е починал от амиотрофична латерална склероза (ALS). Научаваме за това едва сега, защото самият той е искал заболяването му да не става публично достояние.
Макар самата Сандра Бълок да го определя като любовта на живота ѝ, двамата така и не се ожениха. Новината за смъртта на Брайън Рандъл стана повод сестрата на актрисата – Гъсин Бълок-Прадо.
В профила си в Instagram тя публикува снимка на Рандъл и под нея написа, че е сигурна, че е намерил най-доброто място за риболов в Рая и хвърля въдицата си в буйни реки, пълни със сьомга.
Сестрата на Сандра Бълок допълва, че амиотрофичната латерална склероза е коварна болест, но за нея е известна утеха, че за него са се грижили подобаващо. Гъсин Бълок-Прадо пояснява, че сестра ѝ се е грижела за половинката си, но помощ са ѝ оказвали ѝ екип от сестри, които са били специално наети.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Закъса го за пари! Папи Ханс иска 100 бона за...

Актрисата Сара Драгулева продава бялото ауди на гаджето си Папи Ханс за 99 бона. Това обяви самата тя в социалните мрежи. Колата е снимана в клипа на една от песните на половинката й. Красавицата използва популярността си в Инстаграм и качи обява на колата си, която иска да продаде. „Така, както е […]

Subscribe US Now