Колко секси са жените от семейството на Брус Уилис

Церемонията по раздаването на Оскарите може да едно от най-бляскавите светски събития за годината. Но, ако искаш да те забележат, трябва да присъстваш на афтърпартито, организирано традиционно всяка година от списание Vanity Fair.
Точно там обединени, красиви и секси се появиха четири от най-важните жени в живота на Брус Уилис – Деми Мур в компанията на трите им дъщери Румър, Скаут и Талула.
И четири изглеждаха забележително, като много хора не пропуснаха да отбележат, че 61-годишната Мур изглежда като сестра на 35-годишната Румър, 32-годишната Скаут и 30-годишната Талула.
Деми Мур беше облечена в шоколадово кафява и предизвикателно изрязана рокля Versace, комбинирана със златни бижута и съблазнителен грим. Румър беше в розово в модел на Monique Lhuillier.
Двете по-малки момичета Уилис бяха облечени в Zac Posen. Скаут беше избрала сребристо творение с падащо като водопад деколте, докато Талула носеше винтидж модел на марката в акварелни цветове.
На 8 март Румър Уилис публикува своя снимка в профила си в Instagram, където позира гола до кръста с дъщеричката си Луета. “Честит международен ден на жената”, написа тя. През април Луета ще навърши една годинка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

“Живея като в ада” - Кристина Апългейт откровено за живота си след диагнозата

Преди вече повече от две години Кристина Апългейт разкри, че е била диагностицирана с множествена склероза. Оттогава насам обаче тя винаги е показвала, че е борец и няма намерение да пада духом пред болестта. За последно актрисата от “Женени с деца” се появи на официално събитие на наградите Еми, където […]

Subscribe US Now