Елвира от “Ергенът” се съблече на Малдивите СНИМКИ 18+

“Ергенът” свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира – поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си.

Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както е видно, ситуацията при нея вече съвсем не изглежда толкова непорочна. Нещо повече – тя е повече от гореща по бански от Малдивите!
Няма да повярвате кой е мъжът до девствената Елвира от “Ергенът” СНИМКИ
Преди няколко дни тя качи снимка от летището и написа, че още една мечта е на път да стане реалност. Е, вече е ясно каква е била мечтата – съблазнителна на екзотично място с новото си гадже. Позите на Елвира са доста предизвикателни.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Elvira_Ергенът (@elvidalakova)

По подобие на редица свои конкурентки от формата, след като се прибра в България, Елвира се захвана с тежката задача да става инфлуенсър – нещо, което Виктор Стоянов прие с усмивка и показа доста стихотворения, написани специално от нея за него. Това обаче, даде стимул на Елвира, която преди няколко месеца издаде своя стихосбирка../show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Elvira_Ергенът (@elvidalakova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Блага от "Ергенът" се пусна от плажа без филтри, показа си... СНИМКА 18+

Благовеста Бонбонова от “Ергенът” май няма никакво намерение да ви лишава от присъствието си в социалните мрежи. Нещо повече – става все по-гореща, за радост на мъжката половина от последователите си. След скорошна снимка, публикувана в профила й, разбираме, че предизвикателната брюнетка има намерение да изкара лято в курорта “Свети Влас”. […]