Има ли трети човек между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През последните дни драмата около Меган Фокс и Machine Gun Kelly е пълна, като знаем, че двамата са се скарали доста сериозно и тя дори е свалила годежния си пръстен.
За проблемите свидетелстват и действията на актрисата, която първо изтри снимките си с изпълнителя от социалните мрежи, а след това реши направо да изтрие и профила си в Instagram. Малко след това тръгнаха слуховете, че проблемите между тях са породени от наличието на трети човек. Като дори имаше заподозрян.
Е, както често се случва, и сега се оказва, че няма нищо подобно и изневяра не е в основата на проблемите на двамата. Потвърждава го самата Меган Фокс с първата си публикация в Instagram след случилото се.
Фокс пише, че във връзката им не е намесен трети човек, като дори се шегува това понятие обхваща, освен хора, демони и дори роботи с изкуствен интелект. Актрисата продължава със сарказма, като пише, че мрази да лишава хората от това да създават безсмислени истории, които биха били по-добре написани от ChatGPT.
Но въпреки всичко смята, че историята с изневярата трябва да бъде “оставена да умре” и да бъдат оставени невинните хора на мира. Меган Фокс е изключила коментарите към поста, така че не можем да разберем какво мислят феновете ѝ, но прави впечатление, че Machine Gun Kelly все още не е взел отношение по случващото се.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е Светлана Гущерова? СНИМКА

Милионерската съпруга Светлана Гущерова пак пося семето на съмнението в последователите си в социалните мрежи с една снимка, в която наглед няма нищо провокативно. По-бдителните фенове на блондинката обаче, заподозряха, че тя крие, че отново е бременна и ако това е вярно, то Гущерова чака четвъртото си дете. Светлана Гущерова […]