Без Кейт Мидълтън до края на годината – има ли шанс все пак да я видим скоро

Традиционната коледна служба в Сандрингам в края на миналата година бе последният официален ангажимент на Кейт Мидълтън. Три месеца по късно, в края на март, разбрахме и причината за това изненадващо изчезване. А сега, след още два месеца, е все така неясно колко точно дълго ще продължи то.
От кралския двор неведнъж изразиха позицията си, че никой няма да пришпорва принцесата на Уелс да се връща към ангажиментите си, преди да е готова за това – и физически, и психически. Изрази се готовност и за гъвкава програма. А сега става ясно, че отсъствието й може да продължи и по-дълго от очакваното.
Според източници, цитирани от Daily Beast, Кейт Мидълтън вероятно ще остане извън светлините на прожекторите до края на годината. По тяхна информация, тя няма никакви планирани ангажименти до 2025 г., така че единствената възможност да я видим на публично място е ако в последния момент не промени решението си и не изненада всички. И, разбира се, има разрешение от лекарите да го направи.
Тези дни се заговори, че подобен повод, който може да я накара да наруши домашния си режим, е военният парад Trooping the Color, който се отбелязва и като неофициалния рожден ден на монарха. Тази година ще се проведе на 15 юни и по план принцесата на Уелс не е в списъка с присъстващите.
Дори да има желание да се появи на балкона на Бъкингамския дворец обаче, Кейт Мидълтън ще трябва да се справи и с евентуалната съпротива на своя съпруг. За принц Уилям здравето й е най-важният приоритет и той не иска тя да се чувства задължена да се появява пред обществеността, ако наистина не е готова да го направи. И само времето ще покаже кога точно ще бъде това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Хари и Меган Маркъл с предупреждение да избягват бъдещи "кралски" обиколки

Принц Хари и Меган Маркъл приемат за свой дом Калифорния, но в същото време правят всичко по силите си да бъдат възприемани като някакво алтернативно кралско семейство. Последното ясно се видя по време на посещението им в Нигерия преди седмица. Подобни “кралски” обиколки обаче само биха задълбочили още повече разрива […]

Subscribe US Now