Мариана Маринова: Съжалявам за силикона в дупето си, търся начин да си махна джуките БЛИЦ TV

Наричат я “майката на силиконките”, но тя е много повече от това. Мариана Маринова е гост в подкста “Не съм такъв човек”, където разголва душата си и показва истинското си лице, каквото само най-близките й са виждали. 

Тя може да е организатор на конкурса “Мис силикон”, но не толерира прекаляването с пластични операции. Пред водещия Красимир Красимиров изброява какви операции си е правила през годините и за кои от тях съжалява. 
Силиконката с голяма тъга призна, че най-големият й неуспех в живота е това, че не е успяла да създаде сплотено семейство и да живее с бащата на децата си. Но не се е отказала и продължава да търси правилния мъж, който ще я накара да се чувства специалната жена. 
Мариана разкри и защо е спряла да получава снимки на мъжки полови органи в социалните мрежи. Всичко е стопирала, след като започнала да качва нецензурните снимки на стори в Инстаграм и без малко да развали семейството на мъж, който иска да кръшка на жена си с известна силиконка.
През целия разговор Мариана Маринова е до болка откровена и показва едно друго свое лице, което никога досега не сме виждали. Боли я, че хората се интересуват само от външния й вид и колко операции има, а никой не пита за образованието й, както и колко езика знае. 
Разговорът с Мариана Маринова в подкаста “Не съм такъв човек” може да гледате във видеото:
 

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

И Пинк жертва на откачено поведение от страна на фен

Дали концерт на Пинк е подходящо място да донесем праха на покойната си майка? По-скоро не, но очевидно не всички са на това мнение. Докато носителката на Грами изпълнява своя хит “Just Like a Pill” по време на едно от последните си шоута в BST Hyde Park в Лондон, фен […]

Subscribe US Now