Галена изненада всички, появи се като булка до… ВИДЕО

Ако не сте виждали Галена в булчинска рокля, сега е момента. Фолкпевицата изненада неподозирано феновете си, появявайки се като булка в най-новото си видео към песента “Горчиво”.

Премиерата на видеото беше в онлайн канала на изпълнителката, а какви реакции провокира, може да видите и вие. А дали самата Галена не се е харесала дотолкова, че да превърне видео сюжета в реалност, ще почакаме и ще видим.
Барабанисти ревнаха от Галена, остави ги гладни и жадни СКРИЙНШОТ

“Ако някой от тук присъстващите знае причина двамата млади да не сключат брачен съюз – да говори сега или да замълчи завинаги! И кой каза ГОР-ЧИ-ВО! Май няма да е удачно да пея тази песен по сватби, но се надявам предстоящото лято всичко живо да я пее с мен. Благодаря на целия екип за сватбената организация! Благодаря, че никога не ме предавате!”, споделя изпълнителката по повод премиерата на проекта.
Галена пак закъса много със здравето, наложи се да я…
Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е написан от Галена и Анастасия Мавродиева. Режисурата на видеоклипа е поверена на Валери Милев, оператор – Орлин Руевски./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Трудната раздяла на Бритни

Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко възходи и падения от музикалната й кариера. И докато в професионален план лежи по-скоро на стари лаври, то в семеен винаги има по нещо интересно, с което да си спечели внимание. От известно време насам се говори, че певицата и […]

Subscribe US Now