Трудната раздяла на Бритни

Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко възходи и падения от музикалната й кариера. И докато в професионален план лежи по-скоро на стари лаври, то в семеен винаги има по нещо интересно, с което да си спечели внимание.
От известно време насам се говори, че певицата и настоящият й приятел Сам Асгари са пред раздяла. Истината на този етап си знаят само двамата. Факт е обаче, че Спиърс преживява една друга тежка раздяла – тази със синовете си Джейдън и Престън.
Тези дни стана ясно, че бащата на момчетата Кевин Федърлайн е изявил желание те да заживеят с него в Хавай, а майка им е дала своето съгласие. Това бе потвърдено от адвоката на бившия съпруг на певицата, цитиран от People. 
По думите му, това е страхотна възможност за Федърлайн и настоящата му съпруга, а и двете момчета имат желанието да напуснат Лос Анджелис, където винаги са обект на внимание заради популярната си майка. И явно Бритни също е осъзнала, че това е по-доброто решение за децата си.
По-малкият й син Джейдън преди няколко месеца призна в интервю за Daily Mail за сложните отношения на него и брат му с майка им. Той заяви, че в даден момент те със сигурност ще се поправят, но за да се случи това тя трябва да се закрепи психически. 
Сега Джейдън ще изкара последната си година в гимназията дистанционно, а батко му Престън ще завърши преди преместването в Хавай. Там двамата ще заживеят с двете момичета на баща си от настоящия му брак. А когато Бритни стъпи отново на краката си, синовете й не изключват да се върнат при нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Точно колко близки са Ева Лонгория и Виктория Бекъм

За никого не е тайна, че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са близки. Но в интервю за The Times 48-годишната актриса от “Отчаяни съпруги” решава да даде някои подробности за това колко точно са близки двете и да разясни за дългогодишното си приятелство с 49-годишната звезда от Spice Girls. Ева Лонгория разкрива, че двете са […]

Subscribe US Now