Харесва ли Катрин Зита-Джоунс новата принцеса на Уелс

В последните седмици всички говорят за новата принцеса на Уелс. До скоро тази титла беше свързвана почти изцяло с покойната принцеса Даяна. След като Чарлз стана крал обаче, титлата принц на Уелс се прехвърли на сина му Уилям.
А с това Кейт Мидълтън автоматично стана принцеса на Уелс.
Изглежда в този регион на Великобритания я приемат с радост и не само обикновените хора й си радват. Катрин Зита-Джоунс също изказа своето мнение за съпругата на принц Уилям. Припомняме, че 53-годишната актриса е родена в Суонзи и е уелска.
“Обичам нашата принцеса на Уелс! Обичам уелския ни национален костюм”, пише Зита-Джоунс в публикация в профила си в Instagram. Снимката, която е споделила, е от първото официално посещение на Уилям и Кейт в Суонзи, а на кадъра Мидълтън е прегърнала малко местно момиченце, облечено в уелска носия.
Дни преди това съпругата на Майкъл Дъглас сподели и скръбта си от кончината на кралица Елизабет.
Катрин Зита-Джоунс се гордее с произхода си и през 2019 г. беше в Суонзи, където получи наградата Freedom of the City of Swansea.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" се оплака от жесток проблем, лицето й... СНИМКИ 18+

Още от ден първи Мирела пръска сексапил в “Игри на волята”, а кадрите, които обиколиха мрежата, докато тя е на арената, допълнително нагорещиха страстите. Едва ли сте очаквали точно от нея да се оплаква от нещо. Но, както се казва, изненадите са за това. Наскоро изкусителката призна, че е в […]