Бившата, която не беше добре дошла на рождения ден Леонардо ди Каприо

Преди няколко дни Леонардо ди Каприо отпразнува своя рожден ден и, както традицията повелява, той е бил пищен и са присъствали редица известни личности.
Според Marca, тази година, за да отпразнуват рождения ден на актьора, на партито са присъствали личности като Бионсе, Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, Лейди Гага и Ким Кардашиян.
Като сред поканените, разбира се, е била и настоящата половинка на Ди Каприо – Витория Черети. На партито обаче не е била добре дошла Виктория Ламас, с която актьорът излизаше.
От Daily Mail твърдят, че Ламас не е била в списъка с гостите, но въпреки това се е появила в компанията на приятелка. Тя обаче не е била допусната да влезе от охраната на Леонардо ди Каприо.
Предполага се, че актьорът не е искал да внася излишно напрежение и драма на рождения си ден при положение, че и настоящата му приятелка е била там. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички говорят за (огромния) бодигард на Арнолд Шварценегер

Често се говори за Арнолд Шварценегер и всичко, което той е успял да постигне през годините. Но понякога не актьорът и легенда в бодибилдинга е обект на интерес. В социалните мрежи през последните дни се споделя видео, на което се вижда как Шварценегер влиза в популярната книжарница Barnes & Noble в Ню […]