Станала ли е баба Бони?! Ето я цялата истина за внучето на певицата СНИМКИ

Певицата Бони се похвали в социалните мрежи, че е станала баба. Тя сподели кадри на новородено бебче и намекна, че е дете на дъщеря й Михаела. И веднага заваляха честитки, в включително от колежката й Глория, която вече познава щастието да бъдеш баба. 

Но Бони отново използва личен повод с цел реклама и омаскари всичко. Тя подведе феновете си по много жесток начин, че дори и колежките й беснеят и не могат да повярват колко е безочлива и как е готова на всичко за малко реклама.
“Един ден дъщеря й ще роди и никой няма да й повярва. Жалките й опити за реклама са отблъскващи и това се вижда от големия отлив на фенове, който се наблюдава при нея от години. Същото е и с малкия брой участия, тъй като е кофти характер и никой не иска да работи с нея”, съскат в гилдията. 

Преди време Бони отново си направи реклама, че ще става баба. Тогава се оказа, че кучето на дъщеря й ще си има малки, а тя използва случая да се напишат две-три статии за нея. Сега отново провокира с нагло подвеждане и вчера цял ден отклонява любопитните въпроси на журналистите. Просто искаше да се хванат за сламката и да се разшуми, а тя после да каже, че всъщност не е нейно внуче, а на нейния брат. 
Точно така, въпросното бебе е на нейната племенница, но Бони го отигра така, все едно е на нейната дъщеря. И получи търсеното внимание в няколко статии в пресата, но загуби още повече доверието на фенове и колеги, които не могат да повярват, че все още някой може да си прави реклама по този начин. Е, все пак да е живо и здраво бебето и да дава поводи за радост на цялата фамилия. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато синът на Линда Еванджелиста все повече заприличва на нея

Линда Еванджелиста мина по червения килим на втората годишна вечеря “Грижа за жените” със сина си Августин Джеймс Еванджелиста преди броени дни. Благотворителното събитие се организира от фондация Kering и набира средства за НПО, което се занимава с “насилието, основано на пола”. 58-годишната Еванджелиста дели 16-годишния Августин с бившия си […]

Subscribe US Now