Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в “Стажантът”

Един от най-обсъжданите филми на тазгодишния фестивал в Кан е “Стажантът” на Али Абаси. Той проследява възхода на Доналд Тръмп през 80-те, но не по-малка роля в историята има съпругата му Ивана Тръмп.
В ролята на родената в Чехословакия Ивана е Мария Бакалова. Българската актриса уверено се настанява сред големите имена на Холивуд, което няма как да не ни радва. По повод “Стажантът” 27-годишната бургазлийка дава интервю за Deadline.
“Надявам се да съм изиграла Ивана с уважение и достойнство, защото всичко, което научих за нея, ме вдъхнови и съм благодарна, че имах шанса да я опозная”, казва Бакалова. Няма как да не бъде попитана и за най-противоречивата сцена в “Стажантът” – онази, в която Доналд Тръмп изнасилва съпругата си.
Без да категоризира с тази дума сцената, Мария пояснява, че снимането й не е било трудно. “Имаше координатор по интимните сцени, който беше страхотен”, казва тя. “Там беше и Али (режисьорът Али Абаси – б.а.), който е правил доста тежки сцени, ако сте гледали последния му филм Holy Spider.”
“Трябва да уточня, че се чувствах в безопасност и в добри ръце, докато я снимахме. Защото вярвам на Али, вярвам на екипа, че всичко ще е направено добре и спокойно. Освен това и Себастиан (Себастиан Стан, който играе Доналд Тръмп – б.а.) е страхотен.”
Мария Бакалова нарича въпросната сцена “кинаджийка” и уточнява, че тя е важна за това накъде се развиват персонажите след това. “Какво е да си жена, преживяла тези обстоятелства, как си стъпваш отново на краката? Как това променя фокуса на живота ти в бъдеще? Защото, каквото и да става, утре слънцето отново изгрява и просто трябва да намериш начин да оцелееш и да продължиш нататък.”
“Стажантът” на Али Абаси с Мария Бакалова като Ивана Тръмп и Себастиан Стан като Доналд Тръмп за момента няма обявена премиерна дата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Мина половин живот" - първата книга на Владимир Карамазов

Последно обърнахме внимание на Владимир Карамазов, когато актьорът успя да провокира всички с публикация на своя снимка по бельо в Instagram. Месец по-късно все още не знаем дали е била качена по погрешка, но пък знаем нещо друго много интересно и вълнуващо около актьора. В официалния си канал във Viber, където Владимир […]

Subscribe US Now