Рапърът Устата се гаври с Кичка Бодурова и Панайот Панайотов

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов не остана незабелязан от техни колеги, които ги взеха на подбив. Легендарните изпълнители се изложиха пред почитателите си, карайки се за дребни пари. 

Рапърът Устата открито се подигра с естрадните легенди на българската музика, но го направи хумористично, в неговия си стил. 
Бившата дуетна половинка на Софи Маринова е номиниран за вторите годишни Стенд-ъп комеди награди и прикани феновете си да гласуват за него, като намеси имената на двете спорещи естрадни легенди. 
 

“Поради мижав интерес за гласуване може да отпадна от Golden Mic Awards и ако това стане почвам пак да пея, и ще направя дует с Панайот Панайотов! Да не кажете, че не съм ви предупредил. Спасението е да получа едни 200-250 вота, за да спи спокойно Кичка Бодурова. Имаме още само 12 часа за гласуване”, пише Устата. 
Припомняме, че Кичка Бодурова и Панайот Панайотов се скараха за концерт на 11 юли в Бургас. Певицата поканила колегата си да се включи като гост, но той предявил сериозни претенции, които я изнервили и решила да му отмени изявата. Това ядоса изпълнителя на “Охридското езеро” и той заяви, че няма никакъв интерес към концерта на Кичка. Тони Димитрова се застъпи зад Кичка и нападна Панайотов, че не се държи мъжки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изабел Гулар е в Гърция и отново провокира

Лятото е тук. И който не го е разбрал сигурно не е излизал навън скоро. Не казваме, че живее в пещера, но навън е наистина топло. Става още по-топло, когато хвърлим един бегъл поглед на профила на Изабел Гулар в Instagram. През последните няколко седмици моделът буквално ни подлуди с […]

Subscribe US Now