Италианските приключения на София Вергара

През последните няколко дни София Вергара влезе в полезрението на медиите с новината, че след седем години брак с Джо Манганиело са решили да се разделят.
Но това не означава, че актрисата е спряла да се наслаждава на живота. Миналата седмица видяхме, че Вергара е в Италия, където празнува рождения си ден.
Очевидно почивката ѝ там продължава, защото последните няколко поста в Instagram са именно оттам. И те си заслужават да бъдат видени, защото ни напомнят колко секси е София Вергара и на 51.
Първият пост е кратко видео, на което виждаме как Вергара прескача през шезлонг, облечена в цял син бански с леопардов принт.
Вторият пост е съставен от няколко снимки, на които София Вергара е облечена в същия бански, но получаваме по-близък план. От описанието разбираме, че актрисата се намира в Равело и ѝ остават само още няколко дни почивка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заболяването, с което Бела Хадид продължава да се бори

Само ден след като разбрахме, че наскоро Джиджи Хадид е била задържана за притежание на марихуана, научаваме, че и случващото се около сестра ѝ Бела Хадид напоследък не е на хубаво. Тя не се е забърквала в проблеми с наркотиците (макар че има притеснително минало с алкохола), но пък има такива […]

Subscribe US Now