Сашо Кадиев обиди жестоко Деси в ефир, докато получава… ВИДЕО

Сашо Кадиев пак се прояви в ефир по начин, който му навлече сериозна критика в социалните мрежи, а и не само в тях. Тв водещият със сигурност е предизвикал изумление и в зрителите пред малките екрани с нескопосаната си реплика към екранната си партньорка.

Чаровната Деси Стоянова бе избрана за Модна икона от Академията за мода, а вместо да я поздрави, както се очаква, актьорът реши да прояви “оригиналност”, определяйки я в ефир като “жена на средна възраст”. Липсата на такт подразни мнозина!
Заляха с подигравки Сашо Кадиев заради тази СНИМКА

На свой ред Деси, която през годините на партньорство с Кадиев, е свикнала на какви ли не гафове и изцепки в ефир, не отрази почти по никакъв начин реприката, макар със сигурност вътрешно да се е подразнила от чутото.
Деси Стоянова не издържа и избяга в… СНИМКА
Брюнетката запази усмивката си непокътната и предпочете да отправи специални благодарности на стилистката Антония Йорданова – за таланта, класата и професионализма, на които разчита вече 10 години./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от bTV Official (@official.btv)

Източник: blitz.bg
Next Post

Любовен разговор на Преслава и Константин натрупа половин милион за нощ ВИДЕО

Преслава и Константин направиха половин милион гледания за по-малко от денонощие в социалните мрежи благодарение на новия си горещ пит “Сладкото зло”. За отрицателно време зведният дует предизвика фурор във виртуалното пространство, а феновете им са повече от доволни от видяното и чутото, споделяйки навсякъде песента. Преслава взриви с брутално ВИДЕО […]