Ромина Тасевска шашна Гала, мести се във… СНИМКИ

Ако се чудите какво прави красивата “Мис България” Ромина Тасевска, когато не е в студиото на “На кафе”, ще се изненадате да видите с какво се занимават напоследък не само тя, но и любимият й мъж Дарко Тасевски.

Двамата си строят ново семейно гнездо и даже показаха първата копка на къщата си. Направи го Ромина от личния си профил в социалните мрежи.
Не е за вярване къде работи Мис България Ромина Тасевска СНИМКА

Закупеният от двойката парцел се намира далеч от центъра на София и според информациите за него са платили над 500 000 лева. Досега Ромина, Дарко и трите им деца живееха в мезонет в лускозен затворен комплекс с басейн, денонощна охрана, градинар и чистачка.
Кристина Патрашкова обиди жестоко Ромина Андонова, каза й, че… СНИМКА
Както може да предположите, именно Ромина се е заела с обзавеждането на новия си дом, но, разбира се, няма да си спести и ценните съвети от подбрани интериорни дизайнери./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джизъса засенчи новата си жена, тунингова си... СНИМКА

Благой Георгиев все по-често вече е взиман на подбив, а причините за това не са една или две, най-често свързани с жени, разбира се. Джизъса, както е известен ексфутболистът, в рамките на няколко месеца се разведе и ожени. А сега вече засенчва жена си с… филърите си. Засега Джизъса изглежда […]