Ето как полуголата Дара се разтяга в спалнята преди секс СНИМКА 18+

Тийнсензацията Дара втрещи с псоледната си снимка в социалните мрежи, на която се е разчекнала полугола на спалнята и без свян обяви, че се кани да прави секс. 

Оказа се, че преди всеки полов акт тя си има ритуал, на който не изневерява. За нея разтягането преди секс е от изключително голяма значение за добрата работа после. 
“Разтягате ли се преди секс”, пита Дара в Инстаграм и отприщи много забавни отговори от страна на последователите си. 
Дара призна за пиянско пребиване и изневяра… ВИДЕО
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

“Мога аз да се разтегна за теб и теб да разтегна”, заканва ѝ се фен, а друг се шегува, че даже се маже с волтарен. Иначе Дара беше сред големите фенове на житния режим на Петър Дънов и се заканваше, че тази година ще го спазва стриктно. 

В стори тя показа апетитна брускета и обясни че е отслабнала невероятно много, имунитетът ѝ е паднал и е преценила, че сега моментът не е подходящ да кара само на жито. Въпреки това певицата се закани, че ще направи диетата по-нататък през годината./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Още една участничка от "Ергенът" е аут, а друга награби Виктор в старстна целувка

От “Ергенът” отпадна още едно от момичетата, които се борят за сърцето на красивия джентълмен Виктор Стоянов. Той трябваше да вземе тежкото решение да изгони още една от красивите девойки.  А малко преди да се осмели да каже на глас решенеито си, той се усамоти с друга участничка и изглежда […]

Subscribe US Now