Гаджета ли са Фейгин и Жоро след края на “Игри на волята”?! Разкриха истината с тази СНИМКА

Любовните отношения между Георги и Фейгин от “Игри на волята” се прекъснаха с нейното отпадане от шоуто. Оттогава зрителите се чудят дали след края на формата са продължили да се опознават по-интимно. 

Най-накрая двамата решиха да внесат яснота по случая и с тази снимка категорично затвърдиха слуховете, че са новата звездна риалити двойка. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Yanev (@yanev.georgi)

“Отговорът на най-често задавания въпрос е – Да”, написаха двамата под общ кадър. Снимката е направена след състезание, на което изглежда мацката е постигнала сериозен успех, а Жорката е бил с нея за подкрепа.
“Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно. За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани, ако може да играем заедно ако попаднем в едно племе и от там просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе”, разказа пред Vbox7 Фейгин подробно за първата ѝ среща с Жорката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ивайла Бакалова е родила тайно преди няколко месеца, бащата е...

Една от най-паметните носителки на титлата Мис България -Ивайла Бакалова, е станала майка за втори път в абсолютна тайна. Бременността на 41-годишната Ивайла Бакалова е преминала в пълна дискретност и дори не е загатвала за нея в социалните мрежи. Въпреки, че тя често публикува снимки в Инстаграм профила си, там не […]