Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да държи последователите си в течение на това как се развива животът ѝ с Кристиано Роналдо. Затова и често публикува снимки как се забавляват със семейството, как прекарват рождените дни и къде почиват. 
Наскоро Родригес се похвали с няколко кадъра от последната им семейна почивка в Дубай и по всичко личи, че тя, Роналдо и децата им искрено се наслаждават на споделеното време заедно. 
Една от снимките на Джорджина обаче озадачи феновете ѝ, които започнаха да се чудят и питат дали аржентинката не е бременна отново.
В последния си пост в Instagram, който дойде малко след коледните празници, тя публикува снимка на пътуването си с частен самолет, придружена от надпис: “Моето семейство, моят живот”, до няколко кадри с децата и други приятели на семейството.
На един от кадрите обаче Джорджина е направила интересна съпоставка. Разделила го е на две, като в едната половина са тя и децата ѝ в басейн, които целуват бременното ѝ коремче през 2022 г., докато беше в очакване на близнаците си. В другата половина снимката очевидно е нова, но на нея децата отново целуват коремчето ѝ, докато тя държи на ръце малката Бела Есмералда, която се роди на 18 април 2022 г. За съжаление тогава тя и Роналдо загубиха близнака на Бела – Анхел.
Въпреки че самият надпис не издава много, някои от последователите се почувстваха насърчени да я попитат директно дали е бременна, но съвсем очаквано Родригес не отговори на нито един от тях.
Макар въпросът за бременността да остава неизяснен, ясно е, че снимките слагат край на твърденията, които се появиха преди месеци за предполагаема раздяла между нея и Роналдо. Те са в следствие от зачестили спорове между двойката в допълнение към очевидно напрегнатите отношения на Джорджина със семейството на Роналдо и умората на футболиста заради луксозния й начин на живот.
Изглежда че всичко е повече от добре между двамата, особено ако се съди по коментарите на сестрата на Кристиано към снимките на Джорджина Родригес, от които става ясно, че двамата се обожават.
Ако Джорджина Родригес наистина е бременна, това ще е шестото дете за двойката и третото, което ще има от Роналдо. През юни 2017 г., седем години след раждането на първия му син, Кристиано младши, от сурогатна майка, близнаците на Роналдо, Матео и Ева, се родиха в Сан Диего, Калифорния с помощта на сурогатна майка.
Както при първородния си син, Роналдо с удоволствие показва своите близнаци. Те редовно се появяват както в неговия Instagram, така и в социалните мрежи на приятелката му Джорджина. 
Тя роди първото си дете от Роналдо, момиче на име Алана Мартина, през юли 2017 г., а през април 2022 г. на бял свят се появи и Бела Есмералда – по същото време, когато обявиха трагичната смърт на мъртвороденото им момче.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кого наричат "новия Стефан Данаилов"

Един от най-чаканите български филми през тази година е “Гунди”. Безспорно да изиграеш легендата на българския футбол, какъвто е Георги Аспарухов-Гунди, е голяма отговорност. Но по всичко личи, че Павел Иванов се е справил с нея. 30-годишният актьор стана популярен преди две години покрай ролята си в сериала “Татковци”. 2024 […]

Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да държи последователите си в течение на това как се развива животът ѝ с Кристиано Роналдо и инфлуенсърката често публикува снимки как тя и семейството ѝ се забавляват, как прекарват рождените си дни и къде почиват. 
Наскоро Родригес се похвали с няколко кадри от последната им семейна почивка в Дубай и по всичко личи, че тя, Роналдо и децата им искрено се наслаждават на споделеното време заедно. 
Една от снимките на Джорджина обаче, озадачи феновете ѝ, които започнаха да се чудят и питат дали аржентинката не е бременна отново. В последния си пост в Instagram, който дойде малко след коледните празници, тя публикува снимка на пътуването си с частен самолет, придружена от надпис: “Моето семейство, моят живот”, до няколко кадри с децата и други приятели на семейството.
На един от кадрите обаче Джорджина е направила интересна съпоставка – разделила го е на две като в едната половина са тя и децата ѝ в басейн, които целуват бременното ѝ коремче през 2022 г., докато беше в очакване на близнаците си, като другата половина очевидно е нова, но на нея децата отново целуват коремчето ѝ, докато тя държи на ръце малката Бела Есмералда, която се роди на 18 април 2022 г. За съжаление тогава тя и Роналдо загубиха близнакът на Бела – Анхел.
Въпреки че самият надпис не издава много, някои от нейните последователи се почувстваха насърчени да я попитат директно дали е бременна, но съвсем очаквано Родригес не отговори на нито един от тях.
Макар въпросът за бременността да остава неизяснен, ясно е обаче, че снимките слагат край на твърденията, които се появиха преди месеци за предполагаема раздяла между нея и Роналдо, заради зачестили спорове между двойката, в допълнение към очевидно напрегнатите отношения на Джорджина със семейството на Роналдо и умората на футболиста поради луксозния й начин на живот.
Изглежда, че всичко е повече от добре между двамата, особено ако се съди по коментарите на сестрата на Кристиано към снимките на Джорджина Родригес, от които става ясно, че двамата се обожават.
Ако Джорджина Родригес наистина е бременна, това ще е шестото дете за двойката и третото, което ще има от Роналдо. През юни 2017 г., седем години след раждането на първия му син, Кристиано младши, от сурогатна майка, близнаците на Роналдо, Матео и Ева, се родиха в Сан Диего, Калифорния с помощта на сурогатна майка.
Както при първородния си син, Роналдо с удоволствие показва своите близнаци и те редовно се появяват както в неговия Instagram, така и в социалните мрежи на приятелката му Джорджина. 
Тя роди първото си дете от Роналдо, момиче на име Алана Мартина, през юли 2017 г., а през април 2022 г. на бял свят се появи и Бела Есмералда, по същото време, когато обявиха трагичната смърт на мъртвороденото им момче.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Целувката между Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, за която всички говорят

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са достатъчно известни, за да предизвикват интереса на хората към всичко, свързано с тях. От средата на миналата година започнаха твърденията, че двамата са заедно, но дълго време не се знаеше какво точно се случва между актьора и риалити звездата. Но с течение на времето […]

Subscribe US Now