Кого наричат “новия Стефан Данаилов”

Един от най-чаканите български филми през тази година е “Гунди”. Безспорно да изиграеш легендата на българския футбол, какъвто е Георги Аспарухов-Гунди, е голяма отговорност. Но по всичко личи, че Павел Иванов се е справил с нея.
30-годишният актьор стана популярен преди две години покрай ролята си в сериала “Татковци”. 2024 г. обаче вероятно ще се окаже неговата година, защото освен главна роля в кинозаглавие, той изгрява и в “Коварство и любов” в Народния театър.
Иванов е част от трупата на театъра от 2016 г. – това е и годината, в която завършва класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Дали поради тази причина, заради присъединяването към Народния или заради физическата прилика, Павел си печели прякора “новия Стефан Данаилов”.
“Мастера е основната причина да съм тук, да работя това, което обичам, с хората, които харесвам. А това, че на шега някой – доколкото си спомням Аня Пенчева беше това – ме е нарекъл така: може би беше просто комплимент от нейна страна с цел да ми помогне да се почувствам по-комфортно, един вид потупване по рамото”, коментира той пред вестник Сега.
В “Коварство и любов” под режисурата на Асен Шопов Павел влиза в кожата на Фердинанд фон Валтер – роля, с която преди няколко десетилетия се превъплъщава и Данаилов. Явно паралелите между двамата са неизменни.
Междувременно от профила на Павел Иванов в Instagram виждаме, че той е запален по спорта – не само футбола, но и баскетбол, както и тренировки във фитнеса. Актьорът, който е родом от Русе, и партньорката му – балерината Марина Стоилова, станаха родители преди година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Реакцията на Дженифър Лорънс, която никой не очакваше

Актрисата от “Без лоши чувства” Дженифър Лорънс и звездата от “Клети създания” Ема Стоун бяха номинирани в категорията за най-добро изпълнение на актриса във филм – мюзикъл или комедия за награда Златен глобус тази година. И двете известни актриси се появиха в хотел Beverly Hilton на 7 януари за 81-вата годишна церемония по награждаването. […]

Subscribe US Now