След самоубийството на съпруга й – лейди Габриела Уиндзор обратно в Кенсингтън

В края на февруари Бъкингамският дворец съобщи, че съпругът на лейди Габриела Уиндзор – втора братовчедка на крал Чарлз, е починал. Впоследствие стана ясно, че Томас Кингстън сам е отнел живота си в жилището на родителите си в Котсуолд.
Смъртта му е тежък за удар за 43-годишната Габриела. Двамата се ожениха през 2019 г. в Уиндзор и, макар да нямаха деца, всичките им приятели твърдят, че са били щастливо семейство.
Именно на приятелите си сега разчита лейди Уиндзор. Както и на родителите си принц Майкъл Кентски и съпругата му Мари-Кристине. Това е причината тя да избере да се върне да живее при тях в двореца Кенсигтън.
“Двамата искаха Ела да е с тях, а тя не искаше да остава сам в жилището, което делеше с Том. Всички ние сме около нея и тя ще се справи”, коментира приятел на Габриела пред Daily Mail.
Преди смъртта на Кингстън двойката живееше в жилище в лондонския квартал Нотинг Хил. Томас Кингстън завършва икономика в Бристолския университет, а между 2003 г. и 2006 г. е част от дипломатическата мисия на външното министерство на Великобритания в Ирак. Впоследствие работи като директор на Devonport Capital. Последната обща снимка на Томас и Габриела е от Свети Валентин 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Почина първата любов на принцеса Беатрис

Принцеса Беатрис от четири години е щастливо омъжена за Едуардо Моци и двамата отглеждат своята дъщеря. Но и тя, както всеки друг, има своето минало. А понякога се случват ситуации, в които то се връща на преден план с пълна сила. Вчера, 24 април, стана ясно, че бившото гадже на […]

Subscribe US Now