Защо Шакира постави вещица на балкона си

Раздялата между Шакира и Жерар Пике се оказа точно толкова изненадваща, колкото и разигралите се драми, които последваха.
Футболистът доста бързо откри любовта в лицето на Клара Чиа Марти, което пък разгневи още повече изпълнителката. Тя не само че пусна песен, с която да осмее бившия си и неговата нова половинка, но дори отдели къщата си в Испания от тази на родителите на Пике.
През януари стана ясно, че ремонтните дейности не са били и единственият ход на Шакира спрямо бившите ѝ свекъри. Колумбийката е поставила дори кукла, облечена като вещица, на балкона си, който гледа точно към къщата на родителите на Жерар Пике.
Тогава не беше ясно защо изборът е точно вещица, като се предполагаше, че по този начин иска да покаже на Монсерат Бернабеу (майката на Жерар), че не я харесва. Но сега от испанското издание Semana твърдят, че знаят какво е провокирало действията на изпълнителката, пише Hola.
Всъщност твърденията са, че майката на Пике и новата му половинка са наричали Шакира вещица. Но не пред нея, а в разговори помежду си. Тези разговори обаче са били дочути от Саша и Милан, двете деца на колумбийката, които са ѝ предали за прякора.
Шакира пък е поставила вещицата по такъв начин, че е невъзможно тя да не бъде забелязана от басейна на бившите ѝ свекъри. И докато в момента изпълнителката е все още в Испания, желанието ѝ е да напусне страната заедно с децата си при първа възможност.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Условията, които Хари постави на баща си

Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз на 6 май? Това се оказва най-важният въпрос, свързан с предстоящата церемония. Херцозите на Съсекс потвърдиха, че са получили покана, но от какво зависи ще присъстват ли или не? Според Mirror, принц Хари и съпругата му са поставили три […]

Subscribe US Now