Лена плати 500 лева за тези СНИМКИ на бебето

Лена Бориславова и Мирослав Иванов вече са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си дъщеря Деа. Те са използвали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други знаменитости, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.

За услугите й младите родители Лена и Миро са платили 500 лева. Юристката сподели два кадъра от фотосесията в социалните мрежи, на които обаче не се вижда лицето на дъщеря й – на единия таткото държи крачетата на бебето, а на другия Дея е легнала върху корема на майка си.

Припомняме, че първородната наследничка на бившата говорителка на Кирил Петков се роди на 19 септември в частна столична болница, като още преди да навърши 40 дни, Бориславова и любимият й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка е в трепетна подготовка на първото тържество в чест на наследницата си, а именно нейната погача, пише “Хотарена”.
Ритуалът, както е добре известно, представлява орисване на бебето от най-близките до майката жени. Традицията повелява на тържеството да се хапват само десерти, за да бъде животът на детето изпълнен само със сладки моменти.

Макар да е в майчинство, Лена Бориславова далеч не е ангажирана само с грижите около детето си, за които й помага цялата рода. Тя активно се занимава с вътрешнопартийните дела на ПП. Съвсем вероятно е юристката да не изкара целия период на майчинството, което й се полага, у дома, а да се върне още след няколко месеца на работа.
Откакто е родила, тя прибира по близо 3 хиляди лева издръжка от държавата заради високите заплати, които получаваше в последните две години преди да стане майка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Любовни несполуки - кои са мъжете в живота на София Буш

София Буш успя да вдигне доста шум около себе си тази седмица, когато стана ясно, че само два месеца след като обяви, че се развежда във съпруга си, е започнала да излиза с жена. Източници, близки до актрисата, твърдят, че тя и футболистката Ашлин Харис, която наскоро също се разведе, […]

Subscribe US Now