Емрах Стораро трака с нови зъби СНИМКА

Малкият син на Тони Стораро се хвали с нова холивудска усмивка. Емрах не спира да се усмихва, за да видят всички чаровните му бели зъбки. 

Фолк изпълнителят се похвали с новата си холивудска усмивка в Instagram, където най-често споделя за всичко ново и предстоящо около него.
Свикнахме да гледаме на Емрах като лошото момче на родния поп-фолк. Бързи коли, гонки, купони, рап – Емрах живее като истинска супер звезда, което обяснява и новите зъбки.

Всички знаят, че Емрах е издънката на известната фамилия и всички вече са вдигнали ръце от него. “Гледаха ме като принц и правеха всичко за мене”, призна в подкаст Емрах и вероятно това го прави такъв разбойник и за разлика от брат си не е толкова възпитан и смирен. 
Певецът призна, че никога не е искал да затруднява родителите си по абсолютно никакъв начин и затова на едва 16-годишна възраст е започнал да работи и то здраво. Какво точно е работил остава загадка, тъй като дори в момента участията му са кът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Преслава разказа как се е запознала с Милко Калайджиев и какво е поискал от нея СНИМКА

Преслава сподели трогателни думи за Милко Калайджиев. Попфолк звездата разказа своя история от времето преди да изгрее на попфолк сцената. Тогава е била все още ученичка в средното училище, но талантът й е забелязан от Милко Калайджиев. “Добър тандем от преди 20 години. Бях 9-ти или 10-ти клас, когато ми […]

Subscribe US Now