Защо никой не поздрави Кейт за рождения й ден

В последната седмица всички новини, свързани с британското кралско семейство, идват от принц Хари и “разкритията”, които прави в автобиографията си Spare. За момента както Бъкингамският дворец, който отговаря за делата на краля, така и Кенсингтън, където са пиар офисите на принц Уилям, запазват мълчание.
Дали това ще е така и след официалното излизане на книгата утре, 10 януари, предстои да видим. Днес обаче във Великобритания има повод за радост – Кейт Мидълтън навършва 41 години. В никой от официалните профили на кралското семейство това не е отбелязано.
Макар да изглежда странно, подобно “тихо” празнуване на рождения ден на настоящата принцеса на Уелс е съвсем нормално – официални нови портрети и публични поздравления от краля например се правят само при кръгли годишнини, както беше миналата година, когато Кейт навърши 40.
Днешният й рожден ден ще бъде отбелязан в тесен семеен кръг, най-вероятно в компанията на съпруга й принц Уилям и трите им деца в Уиндзор, където живее семейство Уелс. И то вечерта, защото през деня принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са на училище.
Това е първият кралски рожден ден на годината и първият на Кейт Мидълтън като принцеса на Уелс. Тя стана такава слез смъртта на кралица Елизабет, когато Чарлз стана крал, а Уилям – принц на Уелс. Последните й 10 предишни рождени дни бяха като херцогиня на Кембридж, припомнят ни от Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът на Мария й подари джип за половин милион СНИМКА

Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е червен джип „Ламборгини Урус” за около 250 000 евро. Колата е произведена преди около 2 години, не е чисто нова, но въпреки това струва цяла камара пари. Семейството вече са си сложили номер СВ 2М2М, който е тяхна запазена марка от […]