Мъжът на Мария й подари джип за половин милион СНИМКА

Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е червен джип „Ламборгини Урус” за около 250 000 евро. Колата е произведена преди около 2 години, не е чисто нова, но въпреки това струва цяла камара пари.

Семейството вече са си сложили номер СВ 2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. 15 бона струват регистрационните табели със златния номер.
Комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката – Мария и Миро. Появи се уникална снимка на лъскавото возило, с което двойката шпори българските пътища, пише “Уикенд”.
Семейството ще се порадва известно време на луксозната си придобивка, а после ще я продаде, каквато е практиката на лихваря Миро Дзвера. Младият тарикат подари на Мария 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „Мерцедес”, след това „Бентли”, после „Ферари”, а сега – фамозното „Ламборгини”.

„Ламборгини Урус” е най-мощния и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. Сред многобройните екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, озвучаване от престижната фирма „Bang & Olufsen”, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.
В червеното возило няма да липсва комфорт за дребната фолк певица. В България има около 300 бройки от скъпия джип. Сред най-известните му притежатели са милионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София, както и е транспортният бос Ваньо Алексиев. И двамата си купиха автомобилите чисто нови, пристигнали директно от завода на реномираната марка в северния италиански град Сант’Агата Болонезе. Мария не е първи собственик на колата, но това никак не я притеснява, защото движи из софийските улици с един от най-скъпите джипове на пазара. Отварачката все още не може да се нарадва на армагана си, но не го е показала в целия му блясък, а пусна само едно фото, което показва как седи зад волана./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Малко след като се разделиха Шакира и Жерар Пике, стана ясно, че футболистът има нова жена до себе си. Тя се казва Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в офиса за връзки с обществеността. Още с първите слухове за връзката им в края на август, […]