Семейство Афлек получи важен документ

Целият свят е “в крак” с романса на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Приказката започна на 17 юли в Лас Вегас и като ли че ли няма край. От тогава до сега не спира да се говори за връзката им. Която днес, 2 август, е по-официална от всякога.
Две седмици след като си казаха “ДА” двойката получи свидетелство за брак, подадено от служител в окръг Кларк в Невада, разкрива репортер от 8 News Now.
Удостоверението потвърждава, че двамата са се оженили на 17 юли в The Little White Wedding Chapel. Любопитен е фактът, че мястото вече е “приютявало” сватбите на Пол Нюман и Джоан Удуърд, Брус Уилис и Деми Мур, Франк Синатра и Мия Фароу, и още други знаменитости.
“Когато любовта е истинска единственото нещо, което има значение в брака, са двамата партньори и обещанието, което дават да се обичат, да се грижат, да се разбират, да бъдат търпеливи, любящи и добри един към друг. Ние го имаме. И много повече. Това е най-добрата нощ в живота ни”, написа певицата в своя бюлетин On the JLo.
Според свидетелството за брак Лопес и Афлек живеят в Санта Моника, Калифорния, където Бен често е с трите си деца от Дженифър Гарнър: Вайълет, Серафина и Самюъл. (Джей Ло пък се грижи за двете си 14-годишни близнаци от Марк Антъни – Макс и Еме), пише Yahoo.
Децата на актьора от “Дявол на доброто” станаха част от новото семейство Афлек, след като Дженифър официално (законно) прие фамилията на любимия си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Паник атаките на Колин Фарел

Вече сме посвикнали с обясненията на актьорите колко трудна може да бъде професията им. Основно защото тя изисква както физическа подготовка, така и психическа нагласа. Още веднъж ни го доказва Колин Фарел. В интервю, което дава за The Hollywood Reporter, той разкрива, че по време на снимките на най-новия си […]