Специалният ден на Хейли и Джъстин Бийбър

Да… времето направо лети за една от най-харесваните известни двойки. Време, изпълнено с много предизвикателства, които обаче те преодоляват с любов, разбиране и постоянство. Точно така, както ни го показват Хейли и Джъстин Бийбър.
Те тъкмо отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си и не пропуснаха да почетат деня на специалното си събитие от 2018 г., пише E! News. В сряда, на 14 септември, Хейли и Джъстин публикуваха в Instagram малко специални кадри, с които да зарадват и нас. И освен че от тях личи неспиращата обич помежду им, успяха да разтопят и нашите сърца с милите си пожелания.
В единия от постовете Хейли Бийбър е качила поредица от снимки, първата от които е от деня но сватбата ѝ и с която си припомняме красивата ѝ булчинска рокля. Това великолепно дизайнерско произведение краси и бродираният надпис “Докато смъртта ни раздели”.
Посланието е доста силно и по всичко личи, че Хейли и Джъстин наистина влагат смисъл в него. Думите на Хейли към снимките пък са: “Четири години омъжена за теб. Най-прекрасният човек, когото познавам. Любовта на живота ми. Благодаря на Бога за теб.”
Останалите кадри от поредицата снимки, които Хейли е качила, включват сладки моменти с целувки, от пътувания и турнета на Джъстин, на които двамата са ходили заедно.
Изпълнителят, разбира се, също не остава по-назад от половинката си и доказва любовта си към нея с пост в своя Instagram. Той е качил тяхна обща черно-бяла снимка, на която са запечатали момент, в който се заедно с кучето им Оскар.
“Честита годишнина на най-добрия ми приятел и съпруга Хейли Бийбър. Благодаря ти, че ме правиш по-добър във всяко едно отношение”, пише Джъстин в посланието си към Хейли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Куп родни звезди изпратиха децата си в първи клас СНИМКИ

Първият учебен ден на 15 септември даде повод на много горди родители да се похвалят с техните наследници. А, разбира се, най-развълнувани са тези, които изпратиха първолаци.  Много популярни личности прекрачиха училищния двор с техните наследници и им пожелаха на добър път.  Фолк звездата Константин е от звездите, които изпращат […]