Когато Шарлийн и Алберт са заедно и са щастливи

Наскоро бракът на принцеса Шарлийн и принц Алберт отново бе поставен под въпрос заради публикувани в различни европейски медии твърдения, че двамата живеят разделени и са се превърнали в “церемонинална двойка’, която се вижда само по събития, на които трябва да присъства заедно.
По това време принцесата реши да изтрие и профила си в Instagram, с което само още повече подсили съмненията, че нещо в личния й живот не е наред. На фона на всичко, което се изписа и изговори обаче, кралската двойка на Монако не отмени своята традиционна лятна ваканция, която тази година прекара на яхта край бреговете на остров Корсика.
Тези дни се появиха и кадри от почивката на семейството от началото на месеца и от тях можем да заключим, че изглеждат като напълно нормална двойка, която се наслаждава на компанията си и приятните мигове с децата.
На някои снимки принцеса Шарлийн и принц Алберт са облечени с костюми за гмуркане, като очевидно сa практикували това свое хоби, преди да се настанят на брега за малко почивка. А тя включва студен напитка, приятен разговор и дори няколко разменени прегръдки, предава Daily Mail.
Въпреки че на снимките не виждаме нищо притеснително между съпрузите, твърденията са, че след семейната ваканция принцеса Шарлийн се е върнала в Швейцария, където се е установила в последните месеци. Засега от кралския двор на Монако не дават коментар на тези твърдения, а ние предпочитаме да вярваме, че всичко между съпрузите е точно такова, каквото го виждаме на снимки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Мадалина Геня е по бельо

Откакто стана ясно, че Григор Димитров и Мадалина Геня имат връзка, погледите ни са непрекъснато насочени към двете влюбени гълъбчета. С интерес следваме и профила на Мадалина в социалните мрежи, за да видим как се развива животът ѝ и какво се случва с половинката на родния тенисист.  Наскоро Мадалина публикува в […]

Subscribe US Now