Когато Мадалина Геня е по бельо

Откакто стана ясно, че Григор Димитров и Мадалина Геня имат връзка, погледите ни са непрекъснато насочени към двете влюбени гълъбчета. С интерес следваме и профила на Мадалина в социалните мрежи, за да видим как се развива животът ѝ и какво се случва с половинката на родния тенисист. 
Наскоро Мадалина публикува в профила си в Instagram символ на траур, придружен от текста: “Почивай в мир, малко ангелче”. Това, разбира се, разбуни духовете и в коментарите под поста последователите на актрисата започнаха да се чудят какво се случва.
Развитите теории бяха много, като може би една от най-повтаряните бе, че нещо се е случило с дъщерята на Геня. За да разсее тези съмнения, Мадалина Геня редактира поста, като поясни, че през последните няколко дни не е активна в Instagram, защото скърби за загуба, която я е наранила много. Половинката на Григор Димитров разясни, че постът е бил посветен на дете, което не успяло да се справи с тежко заболяване.
Не минаха много дни от тази тъжна публикация и Мадалина Геня този път успя да ни усмихне, като публикува доза провокативни снимки по бельо. Те, разбира се, са от поредната ѝ рекламна кампания, но няма как да отречем очевидното, а именно, че румънката изглежда забележително. 
Геня може да предпочита да не качва много снимки с Григор Димитров, но за сметка на това редовно радва хилядите си почитатели със секси снимки по бански или предизвикателно облекло. Те ни доказват за пореден път, че тенисистът е ценител на женската красота и много мъже отново могат да му завиждат.
Мадалина също определено има с какво да се похвали, а перфектно оформеното й тяло видимо е резултат на усилени тренировки. И сега тя бере сладките плодове на труда си като рекламно лице на различни марки, които я предпочитат с колкото се може по-малко дрехи. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Синът на актьора Сашо Дойнов влиза във "Фермата" СНИМКИ

Синът на актьора Сашо Дойнов и негово пълно копие влиза във „Фермата“, става ясно от промото на риалитито, в което той се мярка за секунди. Станислав ще се впусне в трудния селски живот от 4 септември без страх, че досега не е помирисвал обор и не е въртял брадва. Той […]

Subscribe US Now