Динко Вълев нанесе неочакван удар на Деси Слава с това, което показа СНИМКА

Деси Слава получи доста неочакван удар от Динко Вълев. Постъпката на Ловеца на бежанци, както е известен Вълев, се оказа грозна и със сигурност не е израз на джентълменство от негова страна.

Ямболията е бил на скорошно участие на ангелогласната изпълнителка и решил да я щракне с телефона си, за да покаже как изглежда всъщност без фотошоп филтрите.
Деси Слава 2 години крие снаха, най-накрая призна, че… СНИМКИ
Целта му явно е била да покаже, че гласовитата блондинка все още има излишни килограми по себе си, въпреки че от други нейни скорошни кадри е видно пък и колко много е свалила от снагата си.

И да, мнения по темата много, но е и факт, че Деси Слава не е от хората, които преследват манекенски размери. Проблемите й с килограмите пък, които датират вече повече от 20 години, нямат общо с лоши кулинарни навици, а са здравословни. Идват след раждането на първия й син Майки.
Деси Слава се обясни на 22-годишен младеж СНИМКА
За немалка част от почитателите на Деси Слава, които вероятно правят сравнение с редица нейни колежки, които изглеждат така, сякаш са на ръба на анорексията, тя изглежда секси и по-пухкава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джийн Симънс от KISS - на 74 и безумно щастлив

На 25 август Джийн Симънс от KISS навърши 74 години и не пропусна да отпразнува рождения си ден. За празника той реши да си пожелае един малко по-нестандартен подарък, а именно с помощта на близки да събере пари за организацията Mending Kids. Към благотворителната инициатива фронтменът на рокаджиите е особено привързан, […]

Subscribe US Now