Какво направи Гала? Извади ножицата и в ефир си отряза… СНИМКА

Гала понякога е много непредсказуема, особено тази сутрин, когато накара зрителите на “На кафе” да си глътнат граматиката. Тв водещата направи нещо, което мигновено предизвика коментари в социалните мрежи.

Блондинката намери оригинален начин, за да изрази позицията си по темата за шокиращия случай на 22-годишната Махса Амини, за която се твърди в публичното пространство, че е била пребита до смърт в ареста в иранската столица Техеран. Там младото момиче е задържано от моралната полиция, тъй като е носело хиджаба си твърде отпуснат и от него се е виждал кичур коса. Случаят със смъртта на Масха се превърна в централна новина по всички новинарски емисии, стана повод и за десетки протести.
Гала се изплаши от любовницата на Дарин Ангелов, щяла да вдигне “голяма пушилка” СНИМКА
За да изрази съпричастност, но същевременно и гняв, Гала демонстративно извади ножицата и си отряза кичур от косата пред слисаните погледи на панелисти и зрители.

Същото действие в социалните мрежи се вижда, че правят и още много световни звезди, сред които Марион Котияр, Изабел Юпер, Жулиет Бинош и други.
Гала се появи на екран с махмурлук, ето къде и с кого е вилняла цяла нощ СНИМКИ
Освен Гала, от родна страна в призива се включиха и Йоанна Темелкова, Дария Симеонова, Юлиян Вергов, Ирмена Чичикова, Яна Титова и Алек Алексиев заедно с двете им дъщери – Ая и Хана./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво направи Гала? Извади ножицата и в ефир си отряза... ВИДЕО

Гала понякога е много непредсказуема, особено тази сутрин, когато накара зрителите на “На кафе” да си глътнат граматиката. Тв водещата направи нещо, което мигновено предизвика коментари в социалните мрежи. Блондинката изрази недвусмислено позицията си по темата за шокиращия случай на 22-годишната Махса Амини, за която се твърди в публичното пространство, че […]

Subscribe US Now