Мирела закопа Лефтеров в “Игри на волята”, но след фатален сблъсък с Алекса… СНИМКИ

Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на “Игри на волята”, защото един срещу друг в директен сблъсък се изправиха Мирела от Безстрашните и Алекса от Непобедимите, след като всички очакваха на мястото на Алекса да се появи Виктория.

Да, ама не! И така Мирела се оказа с по-мъжко поведение от всички мъже в племето си, нагърбвайки се с нелеката задача да премери сили и издръжливост срещу един от безспорните фаворити до този момент във формата. Вместо да доминира очакване в дуела обаче, за изненада Алекса в много моменти бе надигран от оправната Мирела.
Това Елица от “Игри на волята” ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

В крайна сметка обаче, Алекса победи, след множество обрати и тежки изпитания за издръжливост, а изхода от битката се оказа фатален за красивата танцьорка Мирела.
Валери от “Игри на волята” със скандално интимно признание, правил е секс със… ВИДЕО
“Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога много повече, отколкото съм си мислила и научих, че има защо да се наричам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази битка днес”, сподели на финала през сълзи Мирела и добави, че се чувства предадена от Лефтеров, който не я защити, излизайки на Арената вместо нея.

Мирела предложи да поеме риска да излезе на Арената вместо приятелката си Жени Джаферович, чието здравословно състояние не позволява нещо подобно в този момент.
Михаела от “Игри на волята” призна всичко за Джаферович ВИДЕО
Тежките думи на финала на Мирела обаче, тепърва ще всяват смут в племето й, а това, което вече е намислила да направи Джаферович като своеобразен реванш за приятелката си, ще отключи тепърва серия от изненади./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кога се женят Златка Райкова и Карен СНИМКИ

Раздели и сватби вървят ръка за ръка при Джизъса и Златка Райкова, които доскоро бяха двойка. Към днешна дата той вече е женен за друга, а плеймейтката се готви също скоро да чуе Менделсон – момент, за който мечтае от доста време. Наскоро в профила си в социалните мрежи тунингованата блондинка […]

Subscribe US Now