Летните забавления на Дженифър Анистън

Не само ние тъгуваме по отминаващото лято – и знаменитостите вече започват да изпращат любимия сезон. Не и обаче преди да са споделили някоя и друга снимка от почивката си.
И докато доста от известните личности не се притесняват да се показват по бански в социалните мрежи, то Дженифър Анистън е от по-сдържаните. Това, разбира се, се съмняваме да се дължи на стеснителност от нейна страна, пък и очевидно тя все така поддържа завидно добрата си форма. Актрисата просто като цяло не е от най-активните хора в онлайн пространството.
Вчера обаче тя ни изненада, като сподели някои моменти от лятната си ваканция. В Instagram профила си Дженифър Анистън е качила няколко снимки, от които си личи, че определено се е забавлявала по време на почивката си. Освен това е била и в добра компания.
Джими Кимел и Джейсън Бейтман заедно със съпругите си Моли Макниърни и Аманда Анка са част от приятелите, с които актрисата от “Приятели” е прекарала лятото си. На първия кадър може да видим трите дами в близост до лозе.
Дженифър Анистън обаче все пак е имала възможност да се добере и до плаж, както става ясно от кратко видео, в което я виждаме с бански, кърпа, увита около кръста, сламена шапка и питие в ръка.
Останалите кадри пък ни показват, че част от лятното преживяване на актрисата са били и няколко кучета. Това не бихме казали, че ни изненадва, предвид че знаем колко много Анистън обича четириногите приятели.
Междувременно от утре, 13 септември, е премиерата на третия сезон на The Morning Show, в който актрисата си партнира с Рийз Уидърспун и Били Крудъп. Сериалът, който може да бъде гледан в Apple TV+, се оказа успешен и още през май беше потвърдено, че ще има и четвърти сезон, припомнят ни от Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна "Игри на волята" СНИМКА

Любимата на Румен Радев – Теодора Мудева се размина на косъм от зловещ инцидент, след като на главата й се стовари с цялата си тежест над 12-килограмово колело от импровизирана каруца, изтървано от нейна съотборничка. Брюнетката се строполи на пясъка и заплаха от уплах и болка, а останалите от племето […]

Subscribe US Now