Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна “Игри на волята” СНИМКА

Любимата на Румен Радев – Теодора Мудева се размина на косъм от зловещ инцидент, след като на главата й се стовари с цялата си тежест над 12-килограмово колело от импровизирана каруца, изтървано от нейна съотборничка.

Брюнетката се строполи на пясъка и заплаха от уплах и болка, а останалите от племето се разтрепериха от ужас заради случилото се. На Арената моментално влязоха медицински лица, които откараха Мудева за преглед. Играта бе спряна за кратко, а след като красавицата получи първа помощ, отново бе готова да се върне, за да помогне на племето си.
Изтекоха кадри, разкриващи неочаквано обединение в “Игри на волята” ВИДЕО

“Не знам как се изправи”, каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на “Гладиаторите”, който наблюдаваше с ужас случващото се отстрани. Ударът, който Мудева понесе, бе наистина сериозен, но медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й.
Големи обрати в “Игри на волята”: Ожесточени сблъсъци връщат неподозирани герои на Арената
Въпреки усилията на Амазонките в заключителната част от гладиаторската битка обаче, те отново загубиха, на косъм от обрата, и се наложи да се върнат за трета седмица на Дивата река – където няма никакви условия, нито храна.
“Не знам какво можеше да ми се случи тук – река и гладът са ми най-малкия проблем”, сподели Мудева. И добави: “Ако не беше племето ми, щях да рухна”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е променила Теа Минкова през последната година

В момента Теа Минкова може и да в Гърция заедно с Наум Шопов за снимките на трети сезон на “Ергенът”, но това не означава, че не отделя време да споделя постове в социалните мрежи. Един от последните ѝ е посветен не само на добрата форма, а и на здравословните навици. […]

Subscribe US Now