Хейли и Джъстин Бийбър очакват първото си дете

След като месеци наред се спекулираше, че Хейли и Джъстин Бийбър са пред развод, сега вече едва ли има останала и капка съмнение, че бракът им върви повече от добре. Защото те тъкмо обявиха, че очакват първото си дете заедно.
Вълнуващата новина е споделена от 27-годишния модел в нейния Instagram профил. Последният ѝ пост е поредица от видео и снимки, от които става ясно също така, че двойката е отбелязала и друго щастливо събитие заедно, а именно – подновяване на сватбените си обети.
На кадрите Хейли Бийбър е облечена в дълга, дантелена бяла рокля, която подчертава наедрялото ѝ коремче. По-нататък виждаме и съпруга ѝ Джъстин Бийбър, който на една от снимките е обгърнал коремчето на Хейли с ръка, а на друга я целува нежно.
В описанието към поста си моделът е отбелязала съпруга си, но не е написала нищо друго. Засега не се знае какъв е полът на бебето, но People пише, че Хейли е бременна в шестия месец.
Тя и 30-годишният музикант се ожениха през септември 2018 г., само два месеца след като се сгодиха. По-късно организираха и по-голяма сватба в Южна Каролина, на която присъстваха семейството и приятелите им.
Откакто Хейли и Джъстин Бийбър са съпрузи, и двамата са коментирали с свои интервюта желанието си за деца. Моделът неведнъж е споделяла, че очаква майчинството с нетърпение, но не иска да избързва.
“Това е нещо, което ще дойде, когато му е времето”, казва тя пред GQ Hype.
В Шоуто на Елън Дедженеръс през декември 2020 г. пък музикантът не скри, че иска да създаде семейство със съпругата си, но изцяло се съобразява с нейното темпо.
“Ще имам толкова бебета, колкото Хейли иска. Аз бих искал да имам едно малко племе. Но, да, това е нейното тяло и трябва да прави каквото иска. Но мисля, че и тя иска да има няколко”, допълва Джъстин Бийбър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

1:0 за Шакира срещу испанските власти

Испанската прокуратура започна процедура срещу Шакира през юли 2023 г., обвинявайки я, че използва мрежа от компании, някои от тях офшорни, да укрие данъци в размер на 6.6 млн. евро през 2018 г. Месец по-късно певицата плати 6.6, млн., за да сложи край на дълга си. През ноември певицата сключи сделка […]

Subscribe US Now