Защо да не си купим iPhone 15

iPhone 15 излиза след по-малко от месец и вече доста от детайлите около предстоящите модели са ясни, но може би е добра идея да не бързаме с покупката на някой от тазгодишните модели.
Според популярния в технологичните среди Twitter профил URedditor е най-добре да изчакаме догодина.
За тазгодишната гама iPhone 15 се очаква Apple да предостави Dynamic Island и в четирите модела.
Въпреки че ProMotion и Always-On Display ще продължат да бъдат запазени само за линията Pro, стандартните версии също ще получат чипа A16 Bionic.
В iPhone 15 Pro и Pro Max, Apple ще внедри ултратънки рамки, изцяло новия чип A17 Bionic, за който се говори, че ще стане по-бърз и с 35% по-енергийно ефективен, перископен обектив в Pro Max, и нова титаниева рамка за двата модела.
Въпреки че тези новости не са животопроменящи, все пак звучат обещаващо.
Причината за негативното мнение на URedditor всъщност не е толкова в незначителните ъпгрейди в iPhone 15, колкото в това, че според него серията iPhone 16 ще е осезаемо по-интересна и вълнуваща.
Досега слуховете за iPhone 16 са сравнително оскъдни, но според бюлетина Power On на Марк Гърман от Bloomberg Apple sе готви да пусне изцяло нов модел iPhone догодина.
Според Гърман той ще се казва iPhone Ultra, а URedditor допълва, че компанията “експериментира с различни неща”.
Очаква се също така и двата Pro модела в серията iPhone 16 да разполагат с перископични обективи, докато тази година само най-скъпият модел ще е с тази екстра.
Въз основа на всичко това може би съвета на URedditor си заслужава да бъде чут, особено от онези, които към момента разполагат с iPhone 14 и за които преминаването към iPhone 15 би представлявало по-скоро трудно оправдаем разход, отколкото истински ъпгрейд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поли Гергушева се омъжи в секси рокля с гол гръб СНИМКИ

Новинарката на bTV Поли Гергушева вдигна сватба, а атрактивния й външен вид в нейния най-специален ден нямаше как да не прикове всеобщото внимание. Блондинката бе заложила на доста секси булчинска рокля с гол гръб, с която успя да впечатли не само бъдещия си съпруг, но и всички останали, както и […]

Subscribe US Now