На косъм от смъртта ли е бил Джейми Фокс

Последните месеци не са никак леки за Джейми Фокс. Само преди по-малко от две седмици той стана поредният популярен мъж, обвинен в сексуално насилие над жена. През април пък стана ясно, че е бил хоспитализиран за месец, но все още така и не се знае какъв е бил здравословният му проблем.
За щастие, актьорът сподели добри новини няколко месеца по-късно. През август в Instagram профила си той изрази благодарност, че се възстановява и разкри, че “най-накрая започва да се чувства като себе си”.
“Това беше неочаквано мрачно премеждие… но виждам светлината…”, допълни Джейми Фокс.
На церемонията на Critics Choice Association, която отбелязва постиженията на чернокожите и латиноамериканците в киното и телевизията, той за първи път присъства на официално събитие откакто стана ясно за хоспитализирането му.
Появата му на събитието, което се е провело на 4 декември обаче е била напълно изненадваща, тъй като актьорът не е бил на червения килим и не е позирал за снимки. Освен това не е било и предварително обявено, че на събитието той ще бъде награден.
Но за да получи наградата Vanguard, Джейми Фокс се качва на сцената и изнася емоционална реч, в която споменава и за трудния период, през който е преминал наскоро.
“Това е лудост, нямаше как да го направя преди шест месеца. Всъщност не можех да ходя. Искам да благодаря на всички. Преминах през нещо. Преживях някои неща. Сега ценя всяка минута, различно е. Не бих пожелал това, през което преминах, на най-големия си враг, защото е трудно, когато си почти накрая. Аз видях тунела, но не видях светлината”, споделя Джейми Фокс.
Въпреки че отново така и не назовава какъв конкретно е бил здравословният проблем, с който се е сблъскал, от думите ме става ясно, че е било нещо сериозно и вероятно дори е застрашавало живота му.
Преди няколко месеца се спекулираше, че актьорът е загубил зрението си, но още през август той отрече това да е вярно.
“Очите ми са добре. Не съм парализиран. Но стигнах до ада и се върнах обратно и пътят ми към възстановяването също не беше лек. Но се връщам и мога да работя”, сподели Джейми Фокс през юли в Instagram профила си.
В предстоящия му филм Back in Action ще да го видим редом до Камерън Диас, която след няколкогодишна пауза прави завръщане към киното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Барби срещне Опенхаймер на четири очи

Марго Роби и Килиън Мърфи – тя звездата от “Барби”, той от “Опенхаймер”, споделиха преживяване, което е уникално за историята на киното. На 21 юли 2023 г. двата им филма излязоха и вместо да се канибализират един друг във време, когато приходите в боксофиса бяха толкова малки, те всъщност се […]

Subscribe US Now