Специален ден за принцеса Беатрис и съпруга й

За разлика от сестра си Йожени, принцеса Беатрис няма личен Instagram профил и очевидно не е фен на социалните медии. Затова и не ставаме редовни свидетели на събития от личния и семеен живот с Едоардо Мапели Моци.
Моци обаче спорадично публикува в профила си, изпълнен с интериорни снимки, и кадри на семейството си. А днес изпълнителният директор на Banda Property показа снимка на малката Сиена – дъщеря му с Беатрис, която днес навърши две годинки.
“Честит рожден ден, малко момиченце. Носиш ни толкова любов и радост всеки ден”, гласи текстът към снимка, която показва Сиена в гръб, облечена в рокля на цветя и с голяма сламена шапка на главата.
До момента Моци и принцесата не са показвали лицето на дъщеричката си и явно нямат намерение скоро да го направят. Затова пък двамата гордо позират по обществените събития, които посещават.
Такова беше Vogue World, което събра модния елит в Лондон през уикенда. 35-годишната Беатрис носеше елегантна дълга рокля на цветя в комбинация с черни ръкавици, докато съпругът й беше избрал бял смокинг.
На същото събитие присъстваше и 33-годишната принцеса Йожени, която обаче не беше придружавана от съпруга си Джак Бруксбанк. За сметка на това изглеждаше много елегантно в зелена рокля Fendi.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обрат! Първи любовни искри в "Игри на волята", Гатьо издаде кои са влюбените гълъбчета ВИДЕО

Обратите в “Игри на волята” са големи, а най-засегнат от тях се оказа Гатьо. Той и съотборникът му Цецо бяха пленени от жените и вече официално са в племето на Амазонките. Това никак не се хареса на Гладиатора, който има себе си за голям мъж.  Като че ли Цецо се […]

Subscribe US Now