Голямата новина за Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджинс е от потайните известни личности, които се стремят да не казват всичко за личния си живот. Така например все още не знаем подробности около сватбата ѝ с Кол Тъкър.
Ето защо останахме изненадани от факта, че актрисата е бременна, макар да имаше такива твърдения още от края на миналата година. Но вече е съвсем официално.
Актрисата се разходи по червения килим на церемонията по връчването на Оскарите със стилна дълга черна рокля на Vera Wang. Впечатление обаче направи не тоалета на Хъджинс, а наедрялото ѝ коремче.
По този начин Ванеса Хъджинс обяви официално, че ще става майка за първи път. Към момента обаче актрисата не е дала повече информация около бременността си.
Така че остава мистерия и пола на бебето, и кога се очаква да се роди. Ванеса Хъджинс се появи и на афтър партито на Vanity Fair, където тоалетът ѝ бе доста по дързък. Актрисата бе заложила на прозрачна рокля на Alberta Ferretti, която не оставяше много въображението.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хваната в лъжа - какво призна Кейт за снимката по случай 8 март

След два месеца чакане, от британския кралски двор най-сетне решиха да разсеят спекулациите около здравословното състояние на Кейт Мидълтън и в неделя, 10 март, бе публикувана първата официална снимка на принцесата на Уелс след коремната операция. На нея я видяхме в добро настроение и с широка усмивка в компанията на […]

Subscribe US Now