30 милиона обезщетение за вдовицата на Коби Брайънт

Битката на Ванеса Брайънт за емоционалните щети, нанесени й от неправомерното разпространение на снимки от катастрофата, при която загинаха съпругът й една от дъщерите им, е на път да приключи.
Тя е постигнала споразумение с полицейското управление на Лос Анджелис за 28.85 милиона долара. В тях са включени 15-те милиона, които съдът постанови на управлението да изплати на Брайънт през август 2022 г.
Ванеса започна да съди полицията на града няколко месеца след трагичния инцидент, отнел живота на Коби и Джиана Брайънт. “Снимките стават повод за разговори в отдела, след като полицаи ги показват на свои колеги в среда, която няма общо с разследването на инцидента”, се казва в иска.
В него се допълва, че полицейски служител дори използва фотографиите на жертвите от катастрофата, за да впечатли жена в бар. Семействата на останалите жертви получават всяко по 1.25 милиона долара, допълва още Deadline.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Абсолютно дъно! Дават 2 бона на Чеченеца в чалга барове СНИМКА

До какво дъно е възможно да стигнат някои българи, известни с не дотам достойните си прояви, е въпрос с повишена трудност дори и за тези, които са “виновни” това да се случва. Говорим за печално известния пловдивчанин Петко Караилиев, чийто прякор Чеченеца стои там, където със сигурност най-малко му е мястото. Неотдавна […]