Абсолютно дъно! Дават 2 бона на Чеченеца в чалга барове СНИМКА

До какво дъно е възможно да стигнат някои българи, известни с не дотам достойните си прояви, е въпрос с повишена трудност дори и за тези, които са “виновни” това да се случва. Говорим за печално известния пловдивчанин Петко Караилиев, чийто прякор Чеченеца стои там, където със сигурност най-малко му е мястото.

Неотдавна TikTok “звездата” показа в клип в социалната мрежа, че на пазара се предлагат мартеници с… неговия лик?! Скандално ли? Не! Унизително! Естествено, подобер позор бързо набра популярност във виртуалното пространство, но само, за да бъде оплют от повече хора, както става ясно и от реакциите там.
Ликът на Чеченеца оскверни един от най-българските символи ВИДЕО
Фрапиращ обаче сега е факта, че въпросният пловдивчанин вече е… канен като звезда в редица чалга барове из страната. Какво точно прави, не е ясно, но за присъствието си взима баснословния хонорар от 2 бона, издават запознати. И за капак – Чеченеца ще “пее” навръх националния ни празник – в дискотека в Ботевград!

“Пълна деградация!”, “По-голямо дъно не е било досега!”, “Ужас!”, са само малка част от бурните реакции в социалните мрежи за това, което се случва.
“Не съм виждал досега някой да носи мартеници с облика на националните ни герои, а децата се бяха втурнали да купуват такива с националния ни срам, а именно Чеченеца” и “Това е недопустимо, а още по-тъжен е факта, че масово деца купуват тези мартеници”, пък бяха коментарите по повод мартеничките с неговия лик./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мръснишки чат разделя Куката и Снежана Макавеева

Голямата любов на Мариан Вълев – актрисата Снежана Макавеева неведнъж го е разочаровала досега, както и той нея, само че причината да се разделят окончателно, съвсем не е само несходства в характерите. Двамата се срещат на снимачната площадка на хитовия сериал “Под прикритие” и въпреки огромната разлика във възрастта, страстта между тях е […]

Subscribe US Now