Кое бебе носи името на кралицата

На 8 ноември, вторник, Ребел Уилсън изненада всички с новината, че е станала майка, след като дъщеричката ѝ е била родена от сурогатна майка.
За емоцията и преживяването да държи бебето си за първи път актрисата споделя, че е било “поразително и вълнуващо”. “Любовта ми към нея просто прелива. Тя е прекрасна и перфектна”, казва още Ребел Уилсън.
В поста, с който обяви новината за раждането на момиченцето си, тя отбеляза, че е завинаги благодарна на всички, които са били замесени, и поясни, че процесът по осъществяването му е продължил с години.
“Особено много искам да благодаря на сурогатната майка, която я износи и роди с огромна благодат и грижа”, написа Ребел Уилсън.
Бебето Ройс Лилиан е вече част от семейството на Ребел Уилсън, която в момента е заедно с приятелката си Рамона Агрума. Малко след раждането актрисата разкри още, че цялото име на момиченцето ѝ всъщност е Ройс Лилиан Елизабет Уилсън.
“Исках оригинално име, започващо с буквата Р и в крайна сметка се спрях на това”, споделя пред People майката. За средните две имена, които е избрала за детето си, тя допълва:
“Лилиан и Елизабет са фамилни имена, носени от жени в моето семейство, на които се възхищавам. Елизабет, което е и моето средно име, е името на покойната кралица.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо кралицата на Норвегия не харесва американците

Преди няколко месеца първородното дете на норвежкия крал и кралица шокира всички, като обяви годежа си за алтернативния американски лечител Дюрек. Тази седмица пък кралският двор на Норвегия съобщи, че Марта-Луизе се оттегля от официалните си задължения. И макар да не е престолонаследничка, а предстоящата сватба за Дюрек да се […]