Азис показа новото си гадже и срина със земята Камелия и Преслава ВИДЕО

Напоследък най-актуалната фолк клюка е връзката на Азис с младия му колега Антонио. Краля на фолка се появи в студиото на Николаос Цитиридис, хванал за ръка младото лъвче и хвърли всички в шок с признанието си. 

Младият изпълнител отказа да остане за интервюто, казвайки на Николаос: “Ще се върна, когато ме поканиш само мен”.

На въпроса: “Искаш ли да се омъжиш за него”, Азис отговори на Цитиридис с традиционното си чувство за хумор: “Искам да се омъжа за теб!”.
Кралят на попфолка разкри какъв е идеалът му мъж и го описа така: “Леко грозноват, с дебел врат и дебели пръсти на ръцете. Мъжът трябва да има лапи, не ръце, за да е като мече, което те защитава”.
До края на участието си в шоуто Азис сподели толкова много тайни, че студиото едва не се пръсна от емоции. Кой нов нос не харесваш повече – на Преслава или на Камелия? С кои известни хора е спал? Правил ли е секс с майките на децата си? Коя е по-добра певица – Галена или Десислава? С тези и още много въпроси Николаос успя да поизпоти Азис, но на кой от въпросите се предаде и си хапна от “забранения плод”?
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Хали Бери не се притеснява да изпие чаша вино гола ( на балкона)

Винаги сме се възхищавали на жени, след които всеки се обръща. И не само защото са красиви, а и защото всички винаги се питат: “На колко ли е години тя и как успява да изглежда така?” И въобще, как има жени (а и мъже), на които времето не им се […]

Subscribe US Now