Откровенията на Иги Азалия за OnlyFans и пластичните операции

Иги Азалия и Емили Ратайковски са две жени, които не само са успели да постигнат успех в кариерата си, но и успешно отглеждат сами децата си.
Друго общо между тях е, че и двете обичат да провокират – колкото повече, толкова по-добре. Затова и не сме изненадани, че именно Азалия е била гост в подкаста на Емрата.
В High Low with EmRata двете си говорят на най-различни теми, а една от тях е раздразнението на рапърката от факта, че в продължението на години музикални продуценти и компании са печелили пари от тялото ѝ и начинът, по който изглежда то. Докато за не я е оставал много по-малък дял.
Но сега е взела нещата в свои ръце, а заслуга за това има и OnlyFans, където тя има профил от началото на годината. не навлиза в подробности колко точно печели от платформата, но загатва, че става дума за много пари. Иги Азалия е доволна от този факт, защото винаги е харесвала тялото си.
И преди пластичните операции, и след тях, като не се срамува от това, че е поставила импланти в гърдите си например. “Не съм се подлагала на пластична операция от дълго време. Промених това, което исках и съм щастлива с промените.”
Разбира се, Емили Ратайковски не пропуска да я попита какво съдържание точно Азалия показва в OnlyFans и отговорът не ни изненадва много. Рапърката признава, че се снима гола и в някои от снимките гърдите ѝ на показ, но само толкова.
Самата Ратайковски дори признава, че обмисля дали да не се присъедини към платформата, защото така или иначе е превърнала тялото си в нещо, което ѝ изкарва пари. Но за разлика от Instagram, където трябва да очаква евентуални партньорства с марки, то в OnlyFans нещата стават много по-директно, пише The Independent.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какви ги върши Божана Кацарова в "Сървайвър"?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

Новият сезон на “Сървайвър” вече започна, а още с първите му епизоди градуса на напрежението нарастна сериозно. Страстите между участниците така се развихриха, че на моменти изглеждаха дори неконтролируемо. Едно от звездните имена тази година в племето на Известните е това на готвачката Божана Кацарова, която познаваме покрай “Мастър Шеф” и […]